Gama Futura Mark

Barcile pneumatice Futura de la Zodiac sunt barci profesionale pentru activitati pe mare. O gama inovatoare, oferind performante remarcabile si confort cu chila patentata Zodiac.

Barca pneumatica profesionala Futura este un veritabil kart al marilor.  Pilotarea acestuia ofera senzatii extreme. Chila brevetata compusa din doua flotoare suplimentare, perfect proportionale pentru amortizare, plasate sub baza barcii, ofera o tinuta extraordinara in virajele stranse si absoarbe in mod confortabil valurile taiate la viteza maxima.
Cand se afla in mers, corpul se sprijina numai pe tuburile de amortizare, crescand inaltimea de ridicare si reducand rezistenta la inaintare, oferind o manevrare deosebit de usoara si senzatii extreme!

Accesoriile disponibile optional au o pozitie de montare reglabila (toate se pot asambla si demonta fara a fi necesare scule), combinate cu abilitatea de planare chiar si atunci cand este foarte incarcata, face ca aceasta ambarcatiune sa fie foarte confortabila atat pentru echipaj cat si pentru pasageri.

Barca pneumatica Futura este disponibila cu podea gonflabila de inalta presiune (H2P-high pressure performance) din gama Fastroller (FR) sau din aluminiu din gama Alu. Versiunea Alu poate fi echipata cu o consola ingenioasa, fixata fara scule pe sinele podelei, permitand o pozitionare libera si reglabila.

Futura-Mark-barca-pneumatica-profesionala-Zodiac 1.1