Gama Classic

Barci pneumatice originale gama Classic – Zodiac®

Barci pneumatice originale gama Classic – Zodiac® – barci cu peste 70 de ani de experienta de fabricatie, inglobeaza toate calitatile care au creat reputatia barcilor pneumatice ZODIAC ™: siguranta, stabilitate si rezistenta. Datorita chilei gonflabile si a tuburilor flotabile, performanta este optimizata, planarea este rapida si stabilitatea imbunatatita.

Fermecatoare si usor de manevrat, barcile pneumatice originale din gama Classic – Zodiac®, ofera la alegere 2 tipuri de podea si o gama completa de echipamente optionale.
Foarte usor de manevrat dotata cu scaune generoase, barca pneumatica Classic poate fi transportata oriunde, in portbagaj sau pe acoperisul masinii. De asemenea, acesta poate fi configurata sau impachetata in doar cativa pasi simpli. Calitatea superioara va atrage atat pescarii, cat si fanii de excursii de agrement pe apa. Este ideala ca si prima barca.

Avantaje
Design dovedit; 2 tipuri de podea; Manipulare simpla si usor de transportat;  Usor de depozitat si de intretinut; Suport sina pentru accesorii; Multe opțiuni disponibile; material Strongan ™