Gama N-ZO - PREMIUM CRUISING

DESIGN
Cu o linie unica si avangardista, o bijuterie geniala a marilor, barca pneumatica cu coca rigida N-ZO – Zodiac, combina perfect intreaga expertiza a liderului mondial in construirea barcilor gonflabile, fiind sinteza perfecta a know-how-ului liderului mondial in barci gonflabile, combinate cu puritatea unui design premium.

CONFORT
Inaltimea generoasa a bordului, marginile clare, dimensiunile flotorilor si structura specifica a corpului, transforma cabina intr-un adevarat “cocon” pentru pasagerii sai.

ERGONOMIE
Barcile pneumatice cu coca rigida N-ZO sunt ambarcatiuni de agrement. Confortul pasagerilor, atat in navigatie cat si in ancoraj, a facut obiectul unei atentii deosebite:
• Spatiul aflat la bord a fost optimizat. Planul de punte a fost conceput pentru a facilita si a asigura deplasarea la bord.
• Consola “Air console” (N-ZO 600 / N-ZO 680) minimizeaza spatiul utilizat la sol si creste viabilitatea barcii.
• Gama de barci N-ZO este echipata cu un nou sistem de plaja “Reverse & Sun”, care va permite sa configurati un sezlong mare pentru plaja in doar cateva secunde, pur si simplu prin desfasurarea structurii sale.