Barci Zodiac – RIB si Pneumatic

SIGURA-STABILITATE SI FLOTABILITATE EXCEPTIONALE

DURABILA-STRUCTURA MONOBLOC

PRACTICA-FLOTOR DETASABIL

PERFORMANTA-CARENA IN ``V``

Siguranta de plutire

Tuburile plutitoare ale bărcilor Zodiac au mai multe compartimente, separate prin pereți despărțitori.
Datorită rezervelor sale importante de aer, barca își păstrează capacitatea de a pluti și este practic nescufundabila, chiar și cu un compartiment dezumflat.

Stabilitate

Cu flotabilitate distribuita pe partile laterale si un centru de greutate foarte jos, barcile pneumatice Zodiac, sunt aproape imposibil de rasturnat atunci cand sunt incarcate.

 

 

Incarcare de exceptie

Ai numarat corect! La bordul acestei barci Zodiac sunt 12 jucatori de fotbal american. Cu un raport exceptional greutate / zona imersata, barca Zodiac are o capacitate mare de incarcare astfel incat poate purta sarcini considerabile. Ideala pentru o excursie cu prietenii si familia in deplina siguranta.

Motorizare

Datorita raportului putere-greutate, coca semi-rigida consuma mai putin combustibil decat o coca traditionala, permitandu-va aceleasi performante cu un motor cu putere mai mica.

Mai acesibil si mai practic

Odata cu achizitionarea cat si pentru intretinere, carcasa rigidă, este mai putin costisitoare.
In majoritatea cazurilor, nu este nevoie de un camion mare pentru remorcare.

Flotor detasabil

Un concept semnat Zodiac Nautic
Flotorul pneumatic actioneaza ca o bara de protectie si impiedica deteriorarea barcii in timpul manevrelor.
Disponibil pe majoritatea modelelor, flotorul gonflabil are un tiv care se cupleaza intr-o canelura integrata in coca navei.
Etanseitatea este asigurata de presurizarea flotorului.
Complet detasabil, flotorul poate fi demontat si pliat, ceea ce faciliteaza intretinerea, reparatiile, transportul si depozitarea.
Schimbarea flotorului este simpla, acesta poate fi inlocuit independent de coca si este o modalitate ideala pentru renovarea sau modernizarea barcii
la un cost mai mic.