Gama Medline

Ideala pentru excursii pe mare, Medline este o adevarata plaja privata, datorita puntii sale transformabila intr-o bancheta pentru plaja.

Relaxare

Ideala pentru excursii pe mare, Medline este o adevarata plaja privata.
Creata pentru calatorii de o zi, gama Medline este in Where to get Testosterone cream concordanta cu ambarcatiunile Zodiac de noua generatie: barci semi-rigide orientate spre relaxare. Aspectul lor permite transformarea puntii fata intr-o zona de plaja.

Spatiu

Forma puntii permite o modularitate exceptionala: calatoriile la bord sunt fluide, sezlongurile sunt spatioase si usor de configurat, iar puntea este confortabila si sigura. Certitudinea sigurantei si confortului va dau sentimentul de relaxare linistitoare. Stati la plaja, luati masa sau inotati, nimic nu este mai usor. Confortul unic al tapiteriei, multitudinea de dotari, usurinta de intretinere si fiecare detaliu este rodul experientei Zodiac si a cunostintelor sale perfecte asupra marii.

Placere

Gama extinsa la 5 ambarcatiuni, gama Medline a fost reproiectata cu prioritate maxima pentru: ancorare, facilitarea utilizarii pe uscat si pe mare. Dimensiunile si greutatea fiecarui model au fost optimizate pentru a obtine un raport excelent de putere / greutate, pentru a alege un motor moderat si pentru a simplifica manevrele de lansare si de stocare.